Стилен клъч за абитуриентския бал » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Остава само месец до баловете, а абитуриентите трескаво се готвят за голямата нощ, в която ще се разделят със съучениците си, за да поеме всеки по своя път. Не се съмняваме, че вълнението на момичетата е много по-голямo, защото всяка млада дама си мечтае да се преобрази до неузнаваемост и да покаже най-доброто от себе си.

Вече ви предложихме селекция от интересни коктейлни рокли и дълги официални тоалети. Финалните щрихи обаче са едно от най-важните неща, за да стои визията завършена, затова не трябва да се пренебрегват аксесоарите. Днес ще акцентираме върху чантата, която е важен елемент от облеклото, а скоро може да очаквате и нашите предложения за обувки и красиви бижута.

За мероприятия като баловете правилото е чантата да бъде малка и удобна, затова най-подходящия вариант са чантите тип плик или клъчовете, които са хит сред знаменитостите за официални събития. Декорирани с различни камъни, дантела, мъниста, пайети – тези малки „бижута“, внасят звезден шик в излъчването на всяка дама.

Този тип аксесоари вече са навлезли дори в ежедневния стрийт стайлинг, но въпреки това си остават запазена марка за елегантен завършек на официалната визия. Има най-различни модели с кокетен дизайн. В колекциите на луксозните марки почти винаги присъстват подобни предложения.

Ние селектирахме за вас интересни варианти от онлайн магазините. Продуктите са от онлайн магазините: mybag.com, boohoo.com, yoox.com, my-wardrobe.com, fashionsupreme.co.uk.

Вижте още:

Шопинг за абитуриентки: коктейлни рокли (част 1)

Шопинг за абитуриентки: бални рокли (част 2)

Автор: Делица Цонева