СПАЛНО БЕЛЬО- спално бельо,завивки,възглавници,шалтета,кувертюри

1
Добави коментар
panko10
panko10

Последни новини

Спално Бельо
Списъчен вид
Сортиране по уместност
Сортирай по цена (възходящи)
Сортирай по цена (низходящи)
Сортирай по име на продукт
Подкатегории

Ранфорс е вид тъкан, която е съставена от 100% памук. Спално бельо от ранфорс се отличава с по-голяма степен на мекота и здравина от спално бельо от стандартните видове “хасета” предлагани масово на българския пазар. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета идва още в структурата на нишката изграждаща тъканта. Нишката е усукана(рингова) прежда което и придава по-голяма от стандартната здравина и по-малка степен на свиваемост. Спецификата на ранфорс конструкцията е: гъстини 57 нишки см2 / прежда тех 20 /125 гр/м2 – това позволява на самата тъкан Ранфорс да е по-финна, мека на допир, с по-малка свиваемост и същевременно с голяма здравина.

Памучният сатен е тъкан, която е от най-висша класа, а спално бельо от памучен сатен се отличава с нежна мекота и впечатляващ, неповторим блясък. Чудесната мекота и блясък придаващи са тъканта луксозен вид и неповторимо усещане при допир се получават в резултат на уникална технология на тъкане – 4/1 (сплитка) и процес наречен “мерсализация”. Памучният сатен е съставен от 100% памук – той е естествена материя (без съдържание на полиестер). Спално бельо от памучен сатен се отличава коренно от спално бельо от ниско качествени хлъзгави сатени (тъканта на които на съставена от 100% полиестер), с които голяма част от потребители се бъркат.

Спално бельо изработено от бамбукови нишки е притежава невероятна мекота и е с антибактериални свойства.Абсорбира много бързо потта от човешкото тяло при спане, поради което то не може да залепне по вашата кожа и вие ще чувствате хладина през лятото и мека топлина през зимата. Най-новата технология за изработка на спално бельо изтъкано от целулозни нишки от бамбук. Бамбукът е най-силно приближен по своите характеристики до естествения кашмир или коприна, но е лишен от техните недостатъци.

След памучния сатен, перкала е една от най-качествените материи за изработка на спално бельо. Висококачествения перкал е направен от 100% памук, като много важен критерии за качество е броя нишки на кв.см., а при перкала той е доста по-висок в сравнение с други материи, например ранфорса. Спалното бельо от паркал е много гладко и меко на пипане, а също така и държи изключително хладно. Това го прави много подходящо спално бельо за през топлите месеци.

Тенсел е името на изобретената сравнително скоро тъкан, която е направена от изцяло естествени и натурални материали. За разлика от полиестера, влакната на тенсела са изработени от чиста дървесна целулоза чрез нанотехнология. Спалното бельо от тази материя е антиалергично и е подходящо за хора с чувствителна кажа. Също така, спалните комплекти от Tencel абсорбират много добре влагата от тялото, като така осигуряват идеалния климат при сън.

Десени спално бельо с 3D ефект е една сравнително нова тенденция в производството на домашен текстил. Новите материи и модерните технологии за оцветяване на платовете позволяват изработката на това ефектно спално бельо. Реалистичните картини върху чаршафите придават едно неповторимо усещане във вашата спалня.

Сатенът е тъкан характеризираща се с лъскавата си лицева страна и матовата си обратна страна. Сатен и името на специфичния начин на сплитане на нишките при тъкане. Спалното бельо от сатен може да е изцяло памучно, но може и да е произведено от изкуствени нишки – микро сатен.

В тази категория ще намерите разнообразие от спални комплекти, които съдържат олекотена завивка. Лицевия плат на завивката е изработен от съответния десен спално бельо. Може да избирате между пълнеж от силиконова вата за лятна или зимна завивка.
Online магазин Bubamara предлага широка гама спално бельо от доказали се с качеството на продукцията си български и чужди производители. Изборът на спален комплект в цветове отразяващи Вашата собствена индивидуалност ще придаде на спалнята точно тази релаксиращата атмосфера от която се нуждаете.

В зависимост от предпочитанията Ви в online магазин Bubamara ще откриете обикновенно, луксозно и спално бельо със специални качества – олекотено, анти-гъбично действие, анти-акарно действие, анти-запарващо действие, трудна мачкаемост и такова с по-трудно зацапване в сравнение със стандартно спално бельо.

Производителите на спално бельо са въвели характеристика сочеща степента на луксозност, по която всеки от нас лесно и бързо може да се ориентира колко качествени и луксозни са интересуващите го чаршафи, калъфки, шалтета, кювертюри и др. При определянето на качеството на тъканта следете за винаги присъстващата информация от колко нишки е изтъкан текстила – колкото повече нишки присъстват на см2, то толкова по качествено и луксозно е спалното бельо.

Най-често се произвежда спално бельо изтъкано от 50 до 300 нишки на см2. Ако имате възможност избирайте спални комплекти от сатен или перкал, т.к. те са сред най-високо качествените платове.

В онлайн магазин Bubamara ще откриете широка гама качествено спално бельо от памучен сатен, ранфорс, перкал, поли-котън, файбър-браш, микрофибър, био памук, лен и жакард на производителите Артек-92 ООД, Панагюрище 1962 ЕООД, ТАС, Beauty Home, Sarev, Мони текстил, Le Vele, Декона, Аглика, Глория, Casa.

Количка
Декоративни пана Vivid Home
     Над 230 картини с 50% Отстъпка!