Бански костюми лято 2012

36
Добави коментар
temi
temi

Какви бански костюми ще носим през лято 2012? Ретро модели и бански с къдрички са най-хитови, изрязани и асиметрични, с едно рамо, едноцветни, с пайети и бродерии, с принтове – животински, флорален, райе или точки и без презрамки.

Банските костюми за лято 2012 не са кой знае колко по-различни от миналогодишните, така че няма да загубите много, ако не си купите нов модел. Но ако сте от маниачките, които обичат да дефилират с различни модели бански костюми и искате или имате нужда от нов, ето топ тенденциите:

Ретро моделите с бикини с висока талия и целите ретро бански са абсолютен хит за второ поредно лято. Банските костюми с къдрички завладяха модния подиум през това лято. Обемът, който създават в горната част е много подходящ за жени с малък бюст. Целите бански или горнищата с едно рамо отново са мега актуални. Изрязаните асиметрични модели продължават да са на гребена на модната вълна. Горнищата без презрамки са по-актуални от тези със, а и доста по-практични за хващане на тен. Банските костюми с пайети и бродерии са не само модерни, но и привличат вниманието. Принтовете тържествуват – флорален, животински, точки и райе. Едноцветните изчистени бански костюми са винаги актуални. Ето и предложенията на големите марки:

Бански костюми лято 2012 от Victoria’s Secret

Бански костюми лято 2012 от Agua Bendita

Бански костюми лято 2012 от Agua Clara

Бански костюми лято 2012 от Diva

Бански костюми лято 2012 от Sunsets

Бански костюми лято 2012 от Touche

Бански костюми лято 2012 от Zeki

Бански костюми лято 2012 от Badgley Mischka

Бански костюми лято 2012 от Caffe

Бански костюми лято 2012 от Saha Vntage

06.06.2012/Биляна Божилова