БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА

1
Добави коментар

БАСТЕТ

 В България, планина Странджа, област около Малко Търново се крие може би най-големия секрет, носещ информация за миналата история на земята, за зараждането на човечеството и за възможното му бъдеще.

 Информацията е в нещо като капсула на времето и устройство за свързване с Отците основатели.

Там е едно от местата за възможна директна връзка, за установяване на контакт с Неизвестното.

Това, което предстои да се случи ще окаже влияние на човечеството и ще даде решителен тласък в познанието и самоопределянето на хората и тяхната връзка с Вселената.

 Свързано е и с археологическо откритие на останките на същество, имащо връзка с древния Египет.

 Това същество го видях поставено в саркофаг. Има два саркофага, единият е каменен, а другият намиращ се вътре от някакъв черен лъскав материал.

Съществото има маска на лицето. Маска с образ наподобяващ котка или лъв.

 До главата му има малка пирамида, от жълтеникав материал, може би злато с око на върха и две цилиндрични тръби от различен метал (мед и цинк).

Най главното е това, което е в ръцете му. Устройство или уред, изобщо нещо имащо цилиндрична форма. Поради енергийното поле около него не можех да видя подробности.

Това устройство е средство, съдържащо всякаква информация за историята на Вселената, на Земята и човечеството не само 2000 години назад, не 10000, не 100000, а 100 милиона години и повече, до предела на нашите интереси.

То дава отговор и за нашето настояще и нашето бъдеще.

 Това е средство за връзка с Космическия разум.

Съществото в саркофага има връзка с древния Египет.

 Има и съкровища, които му са поставени в няколко древни минни галерии, намиращи се в района, които след това са били затрупани.

 Над затрупаната галерия със саркофага има голяма скала.

 В определени моменти, до скалата може да се види енергийно поле, във вид на светлина.

Хората придружаващи съществото, участвали в поставянето на саркофага и затрупването на съкровищата са били отведени и умъртвени.

КРАТКА ИСТОРИЯ ЗА СЪЩЕСТВОТО НАМИРАЩО СЕ ТАМ

– След последния голям световен катаклизъм, известен ни като загиването на Атлантската цивилизация, отците Основатели решили да преместят небесно тяло, което да балансира Земята, което да спомага за ускорение развитието на интелекта, което да донесе светлина в тъмнината.

– Това небесно тяло е открито, проектирано, моделирано и поставено в орбита около Земята преди около 11000 години. Това небесно тяло известно ни като Луната не е било в орбита преди това.

– При поставянето му в орбита около Земята се е образувала огромна приливна вълна, която е предизвикала всемирен потоп. След преместване на Луната на предвидената орбита, потопа е спаднал. Той е продължил в различните области на земята до 50 дни.

– Няколко хиляди години след това на Земята са били изпратени учители, за да подпомогнат развитието на цивилизацията. Един от центровете е бил в древен Египет.

– По различни причини, един от първите посветени ученици и в последствие превърнал се в главен учител в Египет е поставял маски на лицето си. Може би за да прикрие белег на лицето. Тези маски са имали образ на лъв или котка.

– В негова чест е бил построен монумент известен ни в днешно време като Сфинкса на Египет. В оригиналния си, непреработен вид той е имал лъвска глава.

– Обожествения приживе учител е живял около 800 години. При наближаване на момента за преминаването му в другото измерение, той идва в това отдалечено място – Станджа планина. Главно, за да скрие този уред, това устройство за връзка с Вселената, който да бъде открит отново, когато човечеството е готово за това.

– Този район е бил известен в Египет, като един от главните доставчици на високо-енергийно заредени изкопаеми като метали, минерали, кристали и др.

– Тези материали са били използвани за изработка на египетските цилиндри, използвани масово от населението.

– Времето на връзката с Отците основатели е дошло!

ПРИКАЗКАТА  ПРОДЪЛЖАВА

Искам още веднъж да припомня, че цялата тази информация, получена на мястото известно ни като „Гробницата на Бастет”, всичките тези разговори идват само във форма на енергия, във форма на мисли, във форма на идеи. Това са мисли, които могат да идват от подсъзнанието ми. Може да е информация, която да съм учил или чувал през годините от различни източници. Това са мисли, които ми идват по време на медитация и са “преведени” на моя език според това както аз съм го разбрал и речниковия запас, който притежавам. Аз нямам начин да го докажа, нито пък искам да го доказвам. Нищо от което казвам не трябва да се приема като, правило догма или закон. Освен ако има някакъв смисъл за вас. Ако ви доставя  удоволствие. Ако вие го желаете и ви прави щастливи.

В процеса на изследването на обекта и случките около него трябва да потърсим още информация и отговори на въпроси като:

– Какво още не знаем за този случай?

– Всичко ли, което знаем е истина?

– Още колко потвърждения ни трябват?

А също така, към каква част от обществото може да бъде насочена информацията от този семинар и каква би била тяхната реакция?

Павел Дойчев,

4 септември 2010 г,

Малко Търново

Конференция „Мистерията Бастет”