Shopthebest.eu – Онлайн магазин за био, натурална и традиционна козметика. Био препарати за домакинството. Био храни. Играчки.

1
Добави коментар
TheDreamer
TheDreamer

Цена: 45.99 лв.
Каталожна цена: 49.99 лв.

Отстъпка: 4.00 лв. (8.00%)

Цена: 35.87 лв.
Каталожна цена: 38.99 лв.

Отстъпка: 3.12 лв. (8.00%)

Цена: 45.99 лв.
Каталожна цена: 49.99 лв.

Отстъпка: 4.00 лв. (8.00%)

Цена: 50.59 лв.
Каталожна цена: 54.99 лв.

Отстъпка: 4.40 лв. (8.00%)

Цена: 45.99 лв.
Каталожна цена: 49.99 лв.

Отстъпка: 4.00 лв. (8.00%)

Цена: 25.75 лв.
Каталожна цена: 27.99 лв.

Отстъпка: 2.24 лв. (8.00%)

Цена: 29.43 лв.
Каталожна цена: 31.99 лв.

Отстъпка: 2.56 лв. (8.00%)

Цена: 15.59 лв.
Каталожна цена: 25.99 лв.

Отстъпка: 10.40 лв. (40.00%)

 

 

 

Tweet

 

Гласувайте за нас в БГ чарт

 

Гласувайте за нас в BGtop.net

 

Гласувайте за нас в Shops.BG

 

 

 

Добре дошли в онлайн магазин Shop the best!

 

При нас ще намерите над 4000 качествени марки от водещи производители. Най-общо нашия магазин се дели на три части: био магазин, магазин за натурални продукти и магазин за традиционни продукти.

 

Можете да избирате сред био козметика, натурална козметика и традиционна козметика за мъже и жени, разделени в три самостоятелни главни категории за Ваше улеснение.

Козметичните подукти за бебета и деца и артикулите за хигиена и тоалет са обособени отделно и отново са разделени на три части.

Козметиката при нас покрива абсолютно всички нужди на жени, мъже, деца и бебета с нормална, смесена, мазна, суха или чувствителна кожа. Предлагаме декоративна и бяла козметика – разнообразни продукти за подчертаване на красотата на лицето, за почистване и хидратация на лице, тяло, коса. Застъпени са и продукти за интимна хигиена, орална хигиена, слънцезащитни продукти, маникюр и педикюр, аромати.

 

 

Предлагаме още био, натурални и традиционни препарати за домакинството, био храни и напитки, хранителни добавки, играчки, артикули за бебета – за кърмене, хранене, разходка, развитие, безопасност, др.

 

 

Продуктите са оригинални, директно от официалните вносители за България, а не са реплики, имитации или тестери.

 

През годините се доказахме като коректен магазин, който уважава и цени безкрайно хората, които ни се доверяват и пазаруват при нас! Хиляди са регистрираните потребители в нашия магазин и феновете ни във Facebook.

 

Ежемесечно над 200 продукта са в промоция!!!

 

Обслужваме персонално и индивидуално всеки! Отговаряме подробно и изчерпателно на всякакви Ваши запитвания по e-mail  и телефон. Пишем Ви e-mail, обаждаме Ви се по телефона, винаги поставяме нещо дребно във Вашата пратка, което да Ви зарадва. 

 

Даваме Ви бонус точки, които имат парична стойност и можете да използвате.

 

Непрекъснато провеждаме игри с награди и промоционални кампании, отделно от текущите продукти с отстъпки.

 

Единствено ние предлагаме множество тестери (сашета) напълно безплатно.

 

Извършваме бързи и сигурни доставки, чрез куриерска фирма Еконт, като сме Ви подсигурили 20% отстъпка от цената за доставка.

 

 

Подготвяме или осигуряваме различни статии в нашия блог, с които да Ви бъдем максимално полезни.

 

През последните две години по-голямата част от потребителите, които избират да ни се доверяват, ни третират като био магазин. Тъй като био продуктите са с по-висока цена, спрямо традиционните и се предпочитат от хора, които желаят да водят здравословен начин на живот или са принудени поради различни алергии и други здравословни проблеми, ние подхождаме с особено внимание към подбора и публикуването на стоките. Био козметиката се представя с подробна информация, съставки и сертификат. Копия на био сертификатите се поставят в раздел „Био сертификати“.

 

Приятно пазаруване!