Сходимост между зодиакалните знаци – БЛИЗНАЦИ | КАРМИЧНИЯТ КРЪГ | СВЕТЛАНА ТИЛКОВА – АЛЕНА | ХОРОСКОП

1
Добави коментар
karmkrag
karmkrag

Сходимост между зодиакалните знаци – БЛИЗНАЦИ

16 юли 2012
Светлана Тилкова – Алена
Астрология и номерология
4440 
1

В третата от дванадесет поредни статии, ще ви представя информация, свързана с популярно известната сходимост на зодиакалните знаци, конкретно отнасяща се до зодия Близнаци.

Тя ви дава ориентир, но за да се каже категорично дали двама партньори са сходими и могат да създадат хармонично семейство, е необходимо изготвянето на партньорски хороскоп. Често два коренно различни зодиакални знака, могат да се окажат хармонично съчетание, ако техните планети и аспекти в личните им звездни карти и съгласно синастрията, се съчетават добре.

БЛИЗНАЦИ И ЗНАЦИТЕ ОТ ЗОДИАКА

Близнаци / Овен

Близнаците са способни да разпалят и разгорят чувствата на Овена. Двамата партньори може да бъдат и щастливи в общото съжителство. Трудно биха могли да се отегчат, когато са заедно, но в брака не е изключено да се окаже, че нито един от двамата не е готов да поеме своите отговорности.

Близнаци / Телец

Връзката между двамата е трудна, да не кажа невъзможна. Телецът обича верността в чувствата и отказва да приеме желанието за флиртове у партньора Близнаци. Ако са типични представители на своя Слънчев знак и решат да бъдат заедно, и двамата партньори ще са нещастни в брака.

Близнаци / Близнаци

Близнаците са особени в любовта. От една страна, се славят като отлични любовници, но от друга – са несигурни партньори. Прекалено привлекателни са, за да се задоволят само с един партньор. Стремят се да бъдат обичани, но приемат любовта като нещо, което светът им дължи, без да се чувстват задължени към любимите си хора. Флиртът е нещо обичайно за тях. Не са чужди на любовта, но заради непрекъснатия си стремеж към разнообразие превръщат живота си в търсене. Готови са да отделят душевното от телесното, страстта от истинската любов.

Връзката между двама партньори, родени в Близнаци, е нестабилна, защото и двамата се стремят към еднаква лична свобода. Такава връзка възниква обикновено съвсем неочаквано и изглежда несериозна. В началото двамата партньори взаимно се проучват в безкрайни разговори. За да заговорят за привързаност и вярност, за да бъдат (доколкото могат) постоянни в отношенията си и в чувствата, минава много време. Трудно допускат своето огледално изражение в сърцето си. Въпреки това се случва да признаят пред себе си, а след това един на друг и пред околните, че се нуждаят точно от такъв тип връзка. Тогава са верни и предани. Не трябва да очакваме, че двамата веднага ще се откажат от навика си да флиртуват. За да бъдат щастливи, е полезно да знаят, че трудно могат да бъдат слети в едно. Да постигнат взаимно доверие е въпрос на много време и още повече търпение.

След като двойният знак се е събрал с друг двоен знак, това са четири личности (та дори и повече) на едно място в две тела. Двамата партньори могат да очакват всичко – от най-доброто до най-лошото, или комбинация от двете възможности. В началото може да им е забавно да се гонят взаимно и никога да не знаят кой кого всъщност преследва. Ако двамата да подвластни на Близнаци със Слънце, Луна и асцедент в този знак, бракът ще бъде катастрофален. Ако обаче имат добри аспекти и комбинацията е успешна, те се превръщат в интересна и много стабилна двойка и могат да изградят щастливо семейство.

Близнаци / Рак

И тук проблемът е същият. Ракът обикновено се притеснява да покаже чувствата си, а партньорът Близнаци така ще го омае, че ще накара Рака да реши, че е влюбен. Ракът ще страда, защото трудно ще приеме безцеремонното поведение на Близнаците, които, видят ли, че са обсебвани, ще хукнат да бягат и нарочно ще дразнят Рака с флиртовете си. Връзката е невъзможна, а бракът – също.

Близнаци / Лъв

Биха били добри партньори в професионалния живот. Ще подкрепят взаимно идеите си и няма да се притесняват да рискуват. Ако създадат семейство, ще съжителстват трудно, защото не могат да разграничат професионалния от личния живот. Приятелството между тях може да бъде трайно и за цял живот.

Близнаци / Дева

Връзката между двамата е трудна. Близнаците не подлежат на подчинение. Девата има свое виждане за живота и секса. Между тях липсва страстта. Те са по-скоро случайно събрали се любовници, които без уговорки трябва да забравят мечтите си за стабилна връзка, освен ако нямат аспекти в рождения си хороскоп, които да ги сближават.

Близнаци / Везни

Двамата партньори са доста интересна и привлекателна двойка заради непрекъснатите си стремежи да са различни, екстравагантни, привличащи с външността и поведението си. Допадат си в сексуално отношение. Биха могли да се радват на една щастлива и успешна връзка, но ще имат не малко проблеми, свързани с парите, ако са създали семейство.

Близнаци / Скорпион

Скорпионът е прекалено страстен в секса за Близнаците, но все пак има вратичка за контакти, ако Близнаците искат живот, изпълнен с изненади. Скорпионът е прекалено ревнив към Близнаците, които се страхуват да не им бъде отнета личната свобода и бягат в желанието си да я съхранят. Ако двамата преодолеят различията, може да бъдат щастливи в една незадължаваща връзка, но бракът ще е труден.

Близнаци / Стрелец

Стрелецът има добри шансове с Близнаци заради многото общи и привличащи ги качества, включително и непрекъснатия стремеж към промяна. Но ако Близнаците се подиграват на Стрелеца, който има много по-остър език от тях, последният няма да им го прости и ще започне да засипва Близнаците с пиперливи думи, изливащи поток от недостатъци, с които ще ги обиди. Тогава раздялата им е сигурна.

Близнаци / Козирог

Козирогът е доста консервативен и трудно възприема променливата същност и начин на живот на Близнаците. Опитва се да промени партьора Близнаци, който решава, че Козирогът иска да отнеме личната му свобода заради факта, че не търпи неподчинение. Въпреки това, ако двамата се обичат, Близнаците, макар и трудно, могат и да се подчинят на грижовния Козирог и да създадат успешно семейство.

Близнаци / Водолей

Двата знака са душевно близки, но ако са създали семейство, общуването между тях може да се окаже невъзможно заради различните интереси и невъзможността да са в един и същ момент на едни и същи мисловни и чувствени вълни. Те трудно ще живеят спокойно, защото често си пречат. Въпреки това няма да им липсват приятни мигове в общото ежедневие!

Близнаци / Риби

За Рибите чувствата са от огромно значение. Циничните Близнаци ще ги наранят бързо заради способността си да ги изслушват и да им съчувстват. Почти е невъзможна продължителна интимна връзка и брак между тях, въпреки че в приятелството се забавляват добре заедно.

tweet