Нова ТВ онлайн – гледай на живо през интернет

40
Добави коментар
webfiremax
webfiremax

НОВА ТВ онлайн – на живо през интернет напълно безплатно. Ако искате да гледате Nova TV online може да пробвате от посочените връзки по-долу:

http://www.novatv.bg/live – от официалният сайт с флаш плеър, само за територията на България

За телевизията:

Нова Телевизия е третият Български национален телевизионен канал. Започва излъчване през 2003 година, като може да се гледа от цялата страна напълно безплатно онлайн, кабелно, чрез антена или сателит. Интересен факт е, че Нова е първата частна телевизия у нас и третата национална. През 2008 е закупена от шведската медийна компания Modern Times Group, която е втората по популярност в Европа с името Viasat.

Важно е да се отбележи, че Виасат освен Нова, купуват и Диема. Също така пускат нов телевизионен канал Нова Спорт на мястото на музикална телевизия ММ. Диема 2 е преименуван на Кино Нова. Така в новото голямо семейство на Нова телевизия влизат Нова Спорт, Кино Нова, Диема и Диема Фемили. За разлика от основната телевизия, новите членове на семейството не се излъчват ефирно и могат да се гледат само онлайн, кабелно и чрез сателит. Пълната трансформация завършва, когато всички от горе изброените телевизии получават нови лога, които са в един стил и подсказват за общото по между им.

Като една от най-големите телевизионни програми Нова се грижи за доброто настроение на зрителите. За тази цел е продуцирала няколко нови български сериала – Хотел България, Морска сол, Забранена любов, Етажна собственост, Отплата и Женени с деца в България. Освен тях излъчва и световно известните сериали – Д-р Хаус, Бягство от затвора, Изгубени, Грозната Бети, Сексът и градът, Хавай 5-0, До смърт, Убийства в Мидсъмър, Рокфелер плаза 30, Герои, От местопрестъплението, Лекар на повикване, Осмо чувство, Изгубени години, Болница „Мърси“ и други.

Освен интригуващите сериали, важна част заемат и филмите, които могат да се гледат по телевизията, а те обхващат най-важните жанрове –екшън, комедия, романтика, анимация, драма и други.  Някои от заглавията, които са излъчвани са Флашданс, За любов или пари, Аладин, Норбит, Американски пай, Атила – вожд на хуните, Били Елиът, Маями Вайс, Ваканцията на мистър Бийн, Хъни, Пичове за пример и още много други.

Новините може да видите и чуете точно в 13:00, 19:00, 23:30 и повторение в 03:15. Спортният блок е точно след новините, а една от най-точните прогнози за времето след спорта.

Нова ТВ се отличава от останалите телевизии с характерните предавания, които могат да се гледат. Безспорно едни от най-известните са Биг Брадър, ВИП Брадър, Стани Богат, X Factor, Островът на изкушенията, Пълна промяна, Star Academy, Фермер търси съпруга и Х фактор. Освен тях обаче излъчват и други силно интригуващи предавания. Започнете деня със сутрешното толк шоу „Здравей България” , като по този начин ще може да чуете най-важното от страната и чужбина. Продължавайки с Гала „На кафе” ще научите най-интересното от общественият живот и различни гости, полезни съвети и други.

Разследващата журналистика и криминалните предавания помагат на българският народ да види скритата действителност. Някои от най-популярните предавания са „Темата на нова”, „На 4 очи” и други. Горещо с Венета Райкова дава възможността да избягате от ежедневието и да научите интересни факти от живота на хората. Мартин Карбовски води 2 много интересни предавания – Отечествен фронт /предаване за социален ъндърграунд/и Карбовски: Директно / директни въпроси и отговори от всяка точка на България/.

След скандала на Глбал Вижан с бТВ, едни от най-гледаните предаваният ще се излъчват от есента на 2012 година в ефира на Нова Телевизия. Пълна Лудница и Господари на ефира, след лятната ваканция ще заемат отново важната част от ежедневието на многобройните си фенове, като се появят в ефир, от който преди време избягаха – Нова.

Милен Цветков е ключова фигура в образа на телевизията, като води едно много интересно предаване Часът на Милен Цветков. Той е провокативен, мразен и обичан едновременно. Иван и Андрей са други ключови лица, които направиха доста предавания и допринесоха за развитието на медията.

Пожелаваме ви приятни мигове с компанията на НОВА ТВ. За повече информация, може да си пуснете телевизията онлайн или да посетите сайта, в който да прочетете това което ви интересува.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 7.5/10 (12 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: +6 (from 6 votes)

Нова ТВ онлайн – гледай на живо през интернет, 7.5 out of 10 based on 12 ratings