Хитът на лято’2012 е…

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

От началото на месец септември читателите на най-новия музикален сайт у нас Меломан.бг | Музиката на твоя живот гласуваха за поп-хита на това лято.

Харесай страницата ни във Facebook

В оспорвана битка за първото място се впуснаха Графа, Бобо и Печенката с „Дим да ме няма“, Криско с „Почивни дни“, дуета Играта и Лео с „Айде на морето“, Х-факторите Ангел и Моисей feat. Криско с „Кой ден станахме?“ и още една двойка – Кристо и Лора Караджова с „Оставам тук“.

Точно в полунощ на 01 октомври гласуването приключи, а песента, която вие избрахте за най-големия хит на лято’2012 е „Дим да ме няма“. Триото Графа, Бобо и Печенката спечели цели 63.6% от всички гласове. Второто място заеха „Почивните дни“ на Криско, като младият рапър беше подкрепен от 13.6%.

В челната тройка попаднаха още „Кой ден станахме?“, дебютният сингъл на Ангел и Моисей, в който участие (отново) взе Криско, и общият проект на Кристо и Лора Караджова „Оставам тук“. Двете песни събраха еднакъв резултат – 9.5%. За голямо съжаление без нито един глас остана колаборацията на рапъра Играта и италианеца Лео „Айде на морето“ и така песента се класира на петото място в допитването.

Новият въпрос в анкетата е към всички фенове на музиката. Кой е любимият ви музикален стил можете да отговорите още сега в анкетата в дясно. Финалът на гласуването е в 24 часа на 14.10.2012 г.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It