За красотата отзад и нейните трансексуални жертви

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Фалшива дама „естетически хирург“, която инжектирала цимент и лепило в задниците на своите „пациентки“, за да им придаде по-изпъкнал вид, бе осъдена на една година затвор във Флорида.

Онеал Рон Морис (Oneal Ron Morris)

Транссексуалната Онеал Рон Морис (Oneal Ron Morris) на 32-години се призна за виновна за нелегална медицинска практика. Тя ще трябва да отговаря и за смъртта на една от своите „пациентки“.

Прокуратурата така и не успя да определи какво вещество е вкарвала Морис в задните части, бузите и устните на клиенти, повечето от тях транссексуални .

След година издирване, полицията в Маями откри следите й през 2011 година по описание на бивша нейна „пациентка“, попаднала в болница с обща инфекция. Пациентката е получила няколко инжекции от „д-р“Морис през май 2010. Лекарите открили, че Морис е инжектирала лепило, масло и цимент за да увеличи обема на задните й части.

Според следователите Морис е извършвала тайно процедурите в хотелски стаи или в Южна Флорида при „пациентките“, които искали да увеличат размера си, освен отзад, и на устните или бузите.

Фалшивата лекарка е инжектирала и себе си по същия начин, постигайки „повече от щедри форми“. /АФП /