Какви са модните тенденции за зимата | Felisima.com

52
Добави коментар
felisima
felisima

Някои хора смятат зимата за ужасен сезон, който убива възможността за модни интервенции, докато други обичат студения сезон, защото се чувстват най-удобно облечени в нов чифт ботуши и модно палто. Независимо дали обичаме зимата или не, трябва да подновим гардероба си с по-топли дрехи през следващите няколко месеца. Ето кои са модните тенденции за зимата тази година.

Обувки

Бохемският стил ботуши ще бъде по витрините на магазините този сезон. Намират се в различни модели и с различни дължини. Ботушите до коляното или до бедрото са друга популярна модна тенденция през зимата. Те са и особено удобни и топли и могат да се носят и до края на пролетта.

Зимни палта

За разочарование на дамите, които обичат дългите палта, тази зима модерни са късите връхни дрехи от дебели и солидни материи с по-професионален вид. Дългите палта са извън мода този сезон. Кожените палта от висококачествена изкуствена кожа са друг отличен избор, който перфектно допълва вечерните рокли, придава стилен вид и топли много. Винаги трябва да имаме предвид, че зимните палта се избират на първо място в зависимост от климата и след това в зависимост от модата. Ако живеем в по-мразовит регион, по-добре да изберем вълнен къс шлифер, който подхожда на повечето дрехи в гардероба ни. Сивите и черните палта с ярък акцент могат да допълнят приятно всеки гардероб.

От кръста надолу

Клиновете, тесните панталони и чорапогащниците са не само чудесен начин да изразим себе си, но и държат топло през студените зимни дни. По магазините можем да открием различни видове клинове и чорапогащници в различни цветове и разнообразни материи. Те могат да се съчетаят по много начини със зимни рокли и тоалети. За по-бохемски и раздърпан вид можем да използваме по-опърпани или дори скъсани такива. Опърпаните плътно прилепнали панталони са много актуални този сезон в колекциите на дизайнерите и в модата за зимните нощни клубове.

Форма на тялото

Ако не изберем правилните дрехи, зимното облекло може да ни направи привидно по-пълни, затова е важно да подбираме балансиращи и подчертаващи преимуществата на тялото ни тоалети. Ако сме по-едри в горната половина на тялото, разкроените поли ще ни помогнат да балансираме и долната част. Високите дами могат да си позволят да носят по-дълги палта, а по-ниските е добре да избират по-къси, тъй като по-късите палта карат по-ниската фигура да изглежда по-висока и с по-дълги крака. Жените с по-широки ханш и бедра и по-слаб торс могат да изберат елегантно сако, което да балансира формата на тялото им.

При спешни ситуации,свързани с времето

Трябва да се уверим, че имаме в гардероба добър дъждобран, гумени ботуши и чадър за много дъждовните или снежните дни. По този начин ще предпазим модерните си дрехи от увреждане от лошите времеви условия. Днес можем да намерим стилни и модерни дъждобрани и гумени ботуши в почти всеки магазин.

Как да се стоплим, докато изглеждаме секси през зимата

Това е нещо, което всяка жена би искала да научи без значение дали живее в мразовит планински или във ветровит морски град. Ето няколко тайни как да го постигнем:

– Обличане на пластове

Най-добрият начин да изглеждаме стилно в комфортно топло облекло през зимата е да се обличаме на пластове. Но, ако фигурата ни е по-ниска и набита трябва с повишено внимание да избираме дрехите си за този тип обличане. Добре е да започнем с тънки дълги дрехи, а финалният пласт да бъде модерното ни палто. Ако търсим по-обикновен вид, можем просто да добавим кожена якичка върху обикновеното си черно палто.

– Приятни материи

Тази зима изкушаващите на допир материи са на мода, а това е най-простото правило как да се стоплим, докато изглеждаме сексапилно. Кадифето и кашмира са отлични варианти за приятни на допир материи, които никога не са излишни в гардероба през зимните месеци. Тези материи ще ни помогнат да се чувстваме топло, модно и секси.

– Да добавим цвят

Кой е казал, че цветните дрехи са само за лятото? Нека изпъкнем сред останалите дами през зимния сезон като добавим цветове към тоалетите си. Черното си остава най-стилния и секси цвят за зимата, но можем да го съчетаем с други дръзки цветове, за да изразим собствения си стил. Ако сме целите облечени в червено или лилаво през зимата, няма как да не съберем погледите. Можем да заменим традиционната малка черна рокля с малка червена рокля, стига да разполагаме с хубаво палто, което да ни топли през цялата нощ. Лилавото също е модерен цвят за тази зима, затова можем да се замислим и над варианта да си вземем лилави ботуши или палто. За завършване на вида можем да добавим привличащи окото аксесоари като модна чанта, цветен топъл шал, обеци и шапка. Трябва да помним, че нито едно модно облекло не е завършено без добавянето на правилните аксесоари, независимо дали е лято или зима.