Всичко за секса,пениса и вагината

8
Добави коментар

Понякога се питаме какви са тайните сексуални фантазии на обикновените жени: черни дантели, романтична вечеря на свещи и шампанско… Проведен тест сред стотици жени посочва 5 като най-често срещаните сексуални фантазии. 

1.Сексапилно облекло

В днешно време се налага тенденцията да изглеждате добре и да бъдете сексуално желани. Това кара повечето мъже (и жени) да развихрят фантазиите си. Дали сте домакиня или секретарка, провокативното облекло е много важно, за да упражнявате власт над мъжете чрез вашата привлекателност. Това е гарантиран успех при първа среща. Жените просто искат да бъдат обожавани. 

2.Груби мъже 

Въпреки че такива мъже ви отблъскват в ежедневието, в еротичните ви бленувания могат да преобладават точно подобни типажи. Фантазиите за сексуално доминиране не са толкова страшни. Вие пораствате с разкази за опасности, преследване и малтретиране на жени и когато достигнете полова зрялост, заключвате в подсъзнанието си “лошия” герой. “Побеждавате“ го със сексуалните си желания. Такива мисли често ви преследват, когато флиртувате с похотливи мъже, и това ви доставя удоволствие. 

3.Групов секс 

Когато вие и приятелят ви се срещнете с непознат, веднага на подсъзнателно ниво изниква потенциална ревност. Но в еротичното ви виждане често е обратното. Тези фантазии могат да включват вашия или партньора на приятелката ви. По-рядко непознати хора. Комбинациите на мъжки и женски участници са различни, но най-често вариантите са друга жена и мъж или двама мъже и една жена. Идеята да се присъедините към двойка е много популярна. 

4.Секс с непознат

Тази странна фантазия е доста първична. Среща се обикновено при животните, но в цивилизования живот, където живеем, това се счита за лошо поведение. Ако обаче сте авантюристка по душа вие си представяте, че пътувате на стоп и ви качва шофьор на камион, с който, без да си казвате имената, правите страхотен секс на задната седалка. Това е по-здравословно, отколкото да имате сексуални задръжки. 

5.Извратен секс 

Обикновено тази фантазия се свързва с камшици, вериги и черни кожени дрехи. Не са малко и представите за униформени хора като медицински сестри, зъболекари, полицаи, пожарникари и войници. В каквото и да е облекло, всъщност човек показва желанието си за насилие. Сексфантазиите, в които преобладават фетиши като гума, кожа или PVC, са за тези жени, които харесват комиксите от типа “Жената котка“ или “Спайдър-мен”. Други любими герои в тази посока включват вампири и рокери.
Източник – aboutsex.dir.bg