Спечели кафемашина Dolce Gusto + 365 капсули

1
Добави коментар
pgp

Всеки желаещ да участва в играта трябва:

1/ Да е навършил 18 години. В случаите, в които лицето е под 18 години, същото има право да участва в кампанията, но само и единствено със съгласието на родител/настойник. В случай, че лице под 18 години спечели Наградата, същото трябва да се яви в Мола заедно с родител/настойник, който да подпише декларация за съгласие относно получаването на Наградата.

2/ Да не е служител на “Галерия Стара Загора” АД, да не е служител на някой от търговските обекти на мола.

3/ Да хареса страницата на Mall Galleria Стара Загора във Facebook и да попълни личните си данни. Задължителни са полетата име и фамилия, възраст, телефон, които са част от тематичното приложение (име и възраст са необходими за удостоверяване на участника, а телефон – за връзка при спечелване на наградата).

4/ В периода от 22 февруари до 1 март включително между 10:00 и 22:00 часа да публикува в тематичното приложение на фейсбук стената на Mall Galleria Стара Загора оригинални мисли, афоризми, цитати или авторски изображения на тема „кафе“, или интересни кафе-истории, не по-дълги от 300 символа. Модератор ще обработва и при одобрение, ще качва отговарящите на изискванията истории, изображения, мисли в тематичното приложение във Facebook страницата на мола. Всички участници в играта ще виждат автоматично съобщение „Гласувай за любимия си цитат/афоризъм/история/изображение“ между 2 и 7 март 2013г.

5/ Гласуването за любима мисъл/история/изображение се провежда от 10:00 часа на 2 март до 22:00 часа на 7 март 2013г. в същото Facebook приложение. Всеки регистриран Facebook потребител може да гласува само по веднъж за неограничен брой участници.

6/ На 8 март 2013г. в 19:00 часа ще бъде оповестен цитатът/историята/изображението на кафе-тематика, събрало най-много харесвания на Facebook страницата на мола. Участникът, публикувал най-харесваната мисъл/история/снимка с кафе, печели кафемашина Dolce Gusto и капсули Dolce Gusto за цяла година. Името на победителя в играта ще бъде публикувано във Facebook страницата и официалната интернет страница на Mall Galleria Стара Загора.

Наградата може да бъде получена само от притежателя на Facebook профила, който е попълнил правилно формуляра за участие и е спазил общите правила на играта. Модератор ще следи за спазване на критериите за участие в играта и ще има право да дисквалифицира мисли, цитати, афоризми, изображения или истории на кафе-тематика, качени от фалшиви фейсбук профили или извън регламентираните часови ограничения.

Краен срок за участие: 08 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.