Летисия Ортис – пепеляшката, която се превърна в кралица (Снимки)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Летисия Ортис – пепеляшката, която се превърна в кралица (Снимки) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Летисия Ортис (Letizia Ortiz) е живото доказателство, че щастливите приказки са реалност и в живота.

Летисия Ортис (Letizia Ortiz) показа на света, че приказките са реалност. Като Пепеляшка журналистката откри принца на живота си, ожени се за него и стана принцеса. Днес вече е Нейно Кралско Величество, доня Летисия, кралицата на Испания, в която са влюбени всички поданици.

Летисия Ортис (Letizia Ortiz) произхожда от обикновено испанско семейство. Никой не е вярвал, че един ден ще стане кралица на Испания. Дядо й е бил шофьор на такси, а родителите й репотер и медицинска сестра дядо й е шофьор, баща й е журналист, а майка й е медицинска сестра. Самата Летисия с огромен труд катери върховете на журналистическото поприще. Работи в популярни вестници и в испанската телевизия и често прави репортажи от най – горещите точки на планетата. Личният й живот минава и през краткотраен брак с писател и преподавател по литература. И тук приключва обикновения живот на бъдещата кралица.

Летисия Ортиз /Letizia Ortiz/-пепеляшката -принцеса

Летисия Ортис (Letizia Ortiz) става известна на цяла Испания, когато на 1 ноември 2003 година от двореца официално обявяват годежа й с принца на Астуриа Фелипе. Любовната история между двамата е повече от забавна. Запознават се по време на телевизионно интервю, той не спира да флиртува с нея, тя  се държи хладно. Следва покана за прием в двореца, като Летисия е поканена уж служебно. Официалното събитие слага началото на любовна история, която накара всички испанци да се влюбят в новата кралица на страната. Сватбената церемония е на 22 май 2004 година, а Летисия официално става принцеса.

Следващия етап от живота й е майчинството – времето, през което на света се появяват двете малки принцеси — инфанта Леонор де Тодос лос Сантос де Бурбон, принцеса на Астурия и инфанта София де Тодос лос Сантос де Бурбон. На 18 юни 2014 година испанският крал Хуан Карлос абдикира в полза на сина си. Днес Филип е крал на Испания, а Летисия Ортис (Letizia Ortiz) е новата кралица.

По време на превратностите в живота си Летисия винаги остава вярна на себе си, като главния й приоритет е семейството, на което тя посвещава всичкото си свободно време, пишат от espanarusa.com. Кралицата много държи да изглежда перфектно за поданиците си и поради тази причина дори направи корекции по лицето си. Тя си позволи да намали размера на носа си и да опънe някои бръчици. Все пак е на 42 години и, въпреки че спортува редовно и живее здравословно, годините леко дават превес.

Но днес Летисия Ортис (Letizia Ortiz) е модерната кралица на Испания. С вида си, духа и държанието си обикновената в миналото си журналистка е пример за подражание за поданиците си – те са влюбени в нея, боготворят я и я смятат за най – чаровната кралица в света.