Преди Байерн – Барселона (вероятни състави + тенденции)

3
Добави коментар

Наставникът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола определи Барселона за най-добрия отбор в света за последните 15 години. Шампионът на Германия загуби първия мач с 0:3 и на практика мисията за баварците изглежда невъзможна. Въпреки това Байерн не веднъж е доказвал, че може да се справи в такива моменти.

 

„Ние сме Байерн и ще направим всичко по силите си“, коментира Гуардиола преди Байерн.

BETFAIR предлага коефициент 6 за Байерн и 7 за Барселона!

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК: http://bit.ly/1A2J0bk

 

„Хората си мислят, че трябва да атакуваме, но първо трябва да се защитаваме, защото Барселона е най-добрият отбор на контраатаки в света. Определено ще атакуваме повече, отколкото на „Ноу камп“, коментира Гуардиола.

 

 

Немският клуб е в серия от 4 поредни загуби във всички състезания и без звездите им Франк Рибери и Ариен Робен ще им бъде изключително трудно. Давид Алаба и Холгер Бадщубер също са аут.

 

„Искаме да спечелим и втория мач. Все още не сме постигнали нищо“, коментира наставникът на Барселона Луис Енрике.

 

Енрике припомни на всички играта на Байерн срещу Порто и заяви, че неговият отбор ще изпитва трудности.

 

В състава на „каталунците“ се завръща Жереми Матьо.

 

Барселона почти сигурно си осигури титлата в Испания след като води с 4 точки на втория Реал Мадрид 2 кръга преди края на шампионата.

 

 

ТЕНДЕНЦИИ:

 

Победата на Барселона над Байерн бе едва втората за „каталунците“ в 9 мача срещу баварския гранд. За последно испанския тим победи Байер Леверкузен в Германия през 2011/2012 с резултат 3:1. Последният път, в който Барса гостува на „Алианц арена“, завърши с победа 4:0 за баварците.

 

Байерн е записал само победи на „Алианц арена“ през този сезон в Шампионската лига, като в последните си 2 мача е записал цели 13 гола. Обратът срещу Порто бе първият в историята на немския клуб, но срещу Барса трябва да се справят по-добре, за успеят да се класират за следващата фаза.

 

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ: