Индонезийци се кланяли на надуваема секс-кукла | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ЦИВИЛИЗАЦИЯ
Индонезийци се кланяли на надуваема секс-кукла
Жителите на село Калупапи почитали „Ангела от небето“, който млади рибари спасили в Сулавези, а след като го съблекли, истината ги шокирала

02 Май 2016 16:54
0

принтирай

|

текст

Двама рибари открили в морето плуващо женско тяло, каквото не били виждали никога досега – с големи зелени очи, нежна мека кожа и с изражение на загадъчен вечен екстаз. – съобщава в. Times.   

Мъжете решили, че това е ангел, паднал от небето и след като се върнали в селото си Калупапи, на полуостров Сулавеси в Индонезия разказали историята и старейшината я обявил за божество, на което всички започнали да се кланят. Кръстили я „Анак Бидадари“ – жена-ангел от индонезийската митоложия. 

„Ангелът от Сулавеси паднал от небето гол и ридаещ“ – гласяло заглавието в един от централните вестници.

Ангелът бил открит от 21-годишния рибар Пардин на 12 март, само два дни след пълното слънчево затъмнение, което разпалило до краен пределн религиозните чувства на населението.

Майката на Пардин я облякла и я поставила в параклиса, а цялото село идвало да й се кланя. Всеки ден сменяла дрехите и, но забелязала, че „ангелът“ постоянно се смалявал. Докато накрая не изчезнал напълно, по-точно, докато не се спихнал съвсем.

 

Някой качил снимка на божеството в Интернет и полицията се заинтересувала от находката. Когато дошли на място и установили „самоличността на ангела“, цялото село изпаднало в шок.

„Моите криминалисти изследваха мистериозния субект и установиха, че това е сексиграчка – надуваема кукла“ – казал шефа на полицията Херу Прамукарно.

 

Akhir Cerita Boneka Dikira Bidadari di Banggai Laut: Ternyata Sex Toy https://t.co/7zwpPhfQC5 pic.twitter.com/XDBFDLqFjL
— Pikiran Rakyat (@PikiranRakjat) April 29, 2016

Според полицейското заключение секс играчката не е паднала от небето, а е била собственост на някой баровец с яхта, но по някаква причина е паднала зад борда.

Полицията конфискувала „ангела“ и го прибрала като веществено доказателство в участъка – за всеки случай.