Красиви устни с L’Oréal Color Riche

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Визажистите на L’Oréal създадоха две нови палитри червила, които ще изпълнят устните ви с цвят. Нюансите са толкова наситени, че ни се иска да нарисуваме картина с тях. Едната палитра е посветена на червените тонове, а другата е по-мека и разнообразна и дава възможност за по-лек и естествен грим.

L’Oréal знаят, че съвременната жена носи артистичен дух, затова й предоставят възможността да изрисува устните си, използвайки тези живи нюанси. Съветваме ви да използвате повече цветове, когато нанасяте червило, защото именно в различните тонове се крие плътността и обема на хубавите устни.

Винаги очертавайте контура на устните си преди да нанесете червило, за да им придадете повече обем. С тези палитри имаме възможност да прибягваме до тези малки женски хитрини за добър външен вид. Накарайте устните си да разцъфнат като цвете, бъдете смели и експериментирайте с всички цветове от комплекта.

Опитайте се да съчетаете лака с червилото, защото това ще подчертае красивата ви визия. Заложете на женствеността. L’Oréal са подбрали калорични и страстни цветове, които насищат мислите с желание.

Винаги се старайте да спазвате едно важно правило – бъдете естествени! Никога не прекалявайте с грима, защото и най-лекият макиаж може да подчертае естествената ви красота!

 

Етикети:
L’oreal, грим, звезден стил, интересно, колекция, красиви червила, красиво, красота, мода, модерно, модни тенденции, палитри, стил, стилно, цветовете на сезона, червило