ДА ЗНАЕШ КАК :: Направи си сам

10
Добави коментар
DoKtOrA78
DoKtOrA78

Старата цветна кувертюра на геометрични шарки е перфектен материал за направа на ефектни завеси. Тя е срязана надве по дължина, за да се направят двата панела на завесите, а в горната им част са оформени илици за окачване на панелите върху корниза.
През илиците са промушени цветни ленти, които се прехвърлят над корниза и се завързват на панделка.

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън – за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре – за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените.

Градинската люлка не е обикновена мебел, на която сядаме и се люлеем – тя е едно малко късче от рая, където можем да прекараме незабравими и релаксиращи моменти.

Как се издига покрив стъпка по стъпка.

Удобен и мултифункционален контакт с 1.5 метра зелен кабел скрит зад знездото.Лесно се изважда само с натискане и дръпване на гнездото.Може да бъде използван и без удължителя.

За основа е използван стар стол с кожена тапицерия, чиято конструкция е здрава, но чиято тапицерия е извехтяла и скъсана. С малко боя, нова тапицерия и голямо количество въображение столът е превърнат в красива нова мебел.Дървените части на стола са пребоядисани в светли нюанси, а старата тапицерия е заменена с нова, в свеж оранжев оттенък. Върху седалката пък е поставена възглавничка за сядане с дълги воали.

Имате стар диван и нужда от нова тапицерия? Ако сте артист по душа и разполагате с много време, можете сами да си спретнете такъв дизайн, който да развесели и огрее стаята в дома ви.

В оптималното разполагане на декоративната растителност до голяма степен се крие ключът към създаване на красива градина.

Брамак е водещ специалист в покривни решения от А до Я. Всичко от една ръка: от перфектно пасващи форми на керемидите и ръчни изделия до покривните принадлежности и висококвалифицираните сервизни услуги.

Входната врата е лицето на дома ви. Тя е първото нещо, което вашите гости ще видят. Изберете такава, която да подхожда на вашия дом и вкус.

Огънят внася уют и атмосфера. Вижте тези 8 примера за красиви огнища, някои от които могат да бъдат ползвани и за барбекю.

Тапетите се връщат на мода. Вече има всякакви видове релефни, миещи се и дори течни тапети. Правилният избор може много да допринесе за дизайна на дадено помещение.

Пространството в къщи става все по-ограничено с нарастването на потребителските навици на обществото ни. Затова е трудно да се намери поне още едно свободно ъгълче ако сме решили да си направим малко работно пространство.