Бяло течение….отървете се от него завинаги с тези народни рецепти….

1
359
Добави коментар
svetla876
svetla876

Природата е дала естествени лекарства, с които можете да се справите с бялото течение.
Билки – Смесват се равни количества лайка, смрадлика, босилек и мащерка. Кипва се един литър вода, след което към него се прибавят 3-4 супени лъжици от билковата смес. Оставя се да поври 3-5 минути, след което се оставя да кисне около половин час. Течността се прецежда и се използва за интимен душ преди лягане. Полов акт след това е нежелателен.
Подобна е рецептата и за пероралния прием на билки, помагащ да се излекува бялото течение. Смесете равни количества лайка, мащерка, мечо грозде и коприва.
Кипнете половин литър вода и прибавете две супени лъжици от сместа. Оставя се да поври 3-5 минути, след което се оставя да кисне около половин час. Пие се три пъти на ден преди ядене.
Оцет (ябълков) – ябълковият оцет е доказано благоприятен при вагинални проблеми. С него отново се правят промивки – с ябълков оцет, разреден във вода се правят интимни промивки. Перорално се пие всекидневно по 2-3 пъти на ден с чиста вода, към която се добавя и една лъжичка мед и една лъжичка ябълков оцет.
Цариче – Универсална билка за множество женски болести. За промивки се прилага следното: смесете 30 милиграма розова вода с 20 капки есенция от цариче. Със сместа се маже входа на влагалището сутрин и вечер.тавя да престои 20-30 мин. След това се изпива.
Невен – промивки с шепа пресни листа от невен в 400-500 милилитра зехтин. Оставя се една седмица да престои на слънчево място, след което от нея се добавят 1-2 супени лъжици към вода, която се използва за миене на влагалището.
Чесън – той е широко използван за лечение на всякакви болести и болежки. При бяло течение от него се прави „свещичка“ от счукан чесън, увит в стерилна марля, която се поставя във влагалището за няколко часа, след което се премахва.

loading…