Най-бързия и лесен начин да предпазим връзката си от скуката! | За един по-щастлив и по-успешен живот!

2
438
Добави коментар
Biju_shop
Biju_shop

Не е нужно да правите кой знае какво, за да се радвате на прекрасни изживявания във връзката си. Ако прецените, че следващите съвети са за вас, то със сигурност ще задържите вниманието на любимия човек.

1. Създайте или възобновете общите си интереси. Казват, че противоположностите се привличат, но и се замислете в началото на връзката си колко неща правихте заедно. А ако сега започвате връзка – постарайте се да създадете общи интереси, с времето така ще свикнете, че няма да можете един без друг. Това може да са съвсем прости неща: – заедно на спорт; – заедно да се заемете с домакинството; – заедно да гледате филми вкъщи и т.н. Разбира се, не забравяйте и за приятелите си, създахте си кръг, в който и двамата се чувствате добре. Така ще има винаги на кой да се обадите и да излезете семейно на ресторант или кино.

2. Старайте се често да го/я изненадвате и учудвате. Най-сигурното, за да не позволявате на скуката да се намеси в отношенията ви, е да не позволявате на половинката да си мисли, че ви познава като петте си пръстта. Това не означава да се държите на дистанция или да имате тайни, а да поддържате интереса му/и. Правете малки подаръци, изненадайте с нещо ново научено или видяно. Сгответе любимо ястие без повод и т.н.

3. (За жени): Оставете го да ви завладява всеки ден отново. Мили дами, добре ще е да не повтаряте на мъжа си всекидневно „обичам те“ и „не мога да живея без теб“, „ще съм твоя цял живот“ и др. подобни. Хем се обезмисля значението на тези силни думи, хем изземвате функцията на мъжа да се бори за целта си. Предлагайки се толкова лесно, той със сигурност постепенно ще загуби интереса си към вас.

3. (За мъже): Признавайте любовта си. Скъпи мъже, не забравяйте, че жените обичат и с ушите си, т.е. казвайте им по-често, че ги обичате. Казвайте им по-често, че ги харесвате. Правете жестове и впечатлявайте жените си и ще бъдете възнаградени с тяхната любов, нежност и разбиране. Не е слабост да покажете, че обичате и държите на някой. В противен случай е възможно половинката ви да започне да се съмнява във вашите чувства и да започне да ги търси другаде.

4. Запазете страстта си. Съхранете еротичните си преживявания неповторими. Примерът на много успешни връзки, показва, че за да бъде тя пълноценна, то сексуалният живот трябва да носи удовлетворение. Дори и след години, не превръщайте секса с половинката си в досадно задължение.

Обичайте и ще бъдете обичани!