Ветроупорни Завеси от Качествен Прозрачен Винил | СЪНИ БЛИНД

1
252
Добави коментар
rzamen
rzamen

Специални функции

Висококачествените материали и модерната професионална технология на производство не правят нашите ветроупорни завеси евтини. Но трябва да признаете, че е по-добре да плащате за качествен продукт веднъж на всеки 10 години, отколкото да сменяте ветроупорните завеси на всеки три години!

  

ИНСТАЛАЦИЯТА Е ЛЕСНА

Искате ли да направите инсталацията сами? Няма проблем! При правило снети размери, инсталацията на втроупорните завеси е лесна.

БЕЗОПАСНИ ЗА ДЕЦА

Кристалните завеси не може да бъдат счупени  както про остъкляването.

ЗАПАЗЕТЕ ТОПЛОТО

Затворената тераса с ветрозащити държи студения въздух навън. 

 ПРОЗРАЧНИ КАТО СТЪКЛО

Ветроупорните завеси пропускат напълно дневната светлина и не изкривяват обектите.

Материали за производството на ветроупорни завеси

Ако се чудите какъв е продукта спускащ се по страните на беседка или навес, приличащ на „дебел найлон“, то вие сте попаднали на правилното място.

Прозрачен винил

Основните материали за производството на ветрозащитните прегради (ветроупорни завеси) е прозрачен PVC винил от японския производител Achilles , с дебелина 600 микрона (0,6 mm). 

 

Ширината на ролката от прозрачен PVC филм е 137 см. Може да се каже, че е най-разпространеният и широко използван материал за производство на кристални завеси, техническите му характеристики са достатъчни, за да издържат на влиянието на околната среда. Известни са с своята еластичност и здравина.

PVC Текстил

За канта се използват цветен PVC текстил  741 POLYPLAN Classic на “SATTLER” AG, (Австрия) с плътност 630-650 g / m2. Текстилните платнища на Sattler са признат и надежден продукт със следните характеристики:

– якост на скъсване 2600/2500 N/5cm, съгл. DIN EN ISO 1421; – якост на раздиране 250/250 N, съгл. DIN EN 1875-3; – адхезия (здравина на прилепване на PVC покритието към текстила) 110 N/5cm, съгл. DIN EN ISO 2411: – температурен диапазон на експлоатация (-30 ; +70)С°, съгл.DIN EN 1876-1;

ф

Текстилното покритие се изработва посредством високочестотно заваряване при свързване на отделните елементи (диелектрично нагряване на материала). Тази технология осигурява:

– висококачествен шев между отделните елементи с константи физико-механични свойства по цялата му дължина; – висока здравина на шева – 90% от здравината на разкъсване на заварявания материал; – пълна херметичност между свързваните елементи; – дълготрайност и запазване на физикомеханичните свойства на шевовете практически еднаква с тази на материала.

Ширината на канта е най-малко 5-6 см. Такъв плат се използва и за производство на различните модели сенници и тенти. 

За обкантването на ветрозащитните прегради използваме само качествени материали от австрийския производител Sattler.

  Други

В зависимост от модела, целта и предпочитанията на клиента, за производството на ветроупорни завеси се използват още: Метален вал, ал. тежести, алуминиеви кутия и водачи, ципове, велкро и други материали които са необходими за правилната инсталация на ветроупорната завеса.