Образователната платформа Уча.се става безплатна до 29 март

1
133
Добави коментар
teenews.eu
teenews.eu

 

Образователният сайт Уча.се, който представя уроците от българската учебна програма чрез разбираеми и интересни видео уроци и тестове, ще бъде достъпен безплатно за всички българи до 29 март 2020 година. Целта на мярката е да може учебният процес в България да продължи по максимално ефективен начин, въпреки извънредната ситуация. Уча.се се използва от огромен брой ученици у нас като допълнение към класните дейности и хиляди деца споделят, че платформата им помага да научават по-лесно учебните материали.

 

Сега всеки ученик или друг желаещ вече разполага безплатно с достъп до всичките над 16 000 видео урока и теста по всички предмети от първи до дванадесети клас, както и тези за четвърта група за децата в предучилищна възраст. Всички видео уроци и тестове са изцяло съобразени с учебната програма и дори с точния учебник, по който учениците учат и учителите преподават.

 

„В това предизвикателно време съм изключително горд българин, защото виждам как се обединяваме, за да се справим. Както сме го правили винаги в историята ни. А ако някой се е съмнявал, че да учиш онлайн е нещо екзотично, сега ще се доубеди в полезността му. Учениците учат много ефективно по с видео уроци и тестове онлайн. Учителите споделят, че така уроците са много по-ангажиращи. Ще се справим заедно!“ – сподели Дарин Маджаров, създател на Уча.се.

 

 

Тагове / Tagged безплатно, уча.се