Елегантни и стилни – банските за лято 2020

1
170
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

За жените със строен силует изборът на бански не е никак труден. Не толкова лесна е тази задача за по-пухкавите дами. Оригиналните и елегантни предложения от новите модни колекции ще задоволят всякакви изисквания и претенции. Но да не забравяме – дори и най-красивите бански костюми няма да направят очакваното впечатление на околните, ако не бъдат допълнени с усмивка и добро настроение.  И за да направим най-правилния за нас избор, да се запознаем с тенденциите за идващото лято.

Да започнем с банските в стил спорт-шик. Те са функционални и в същото време атрактивни , поради яркия декор и изрязани части. Събират в себе си удобство и привлекателност. Предимството им е, че добре поддържат гърдите, а леко завишената талия отклонява погледа от малките дефекти по тялото. А моделите в етнически стил носят не само съответния принт, но и са допълнени с малки весели ресни или къдри.

Бандо е бански костюм от две части, като горната е мека, без чашки и прилича на стегната лента. Разбира се , тя не винаги изглежда като парче плат. Много често се допълва от красиви елементи. Предимството му е, че осигурява равен загар, привлича вниманието върху гърдите, тъй като горната част създава хоризонтален ефект.

Акцентира се и на холтер  или халтер банските , чието горнище е с връзки на врата и подчертава бюста.Много често модните цели бански се оформят на врата по същия начин. Достойнството на този модел е, че е универсален. Закрития фасон маскира всичко, което жената не иска да бъде видяно, а по-дълбоките изрези изтъняват фигурата и подчертават гърдите.

Бикините са максимално открит модел, който едва ли ще излезе от мода. Актуални ще са класическите варианти, стринг, танкини, бандокини. Разбира се, тези модели са много секси, но са подходящи само за идеалната фигура.

Монокините, с открит гръб и силно изрязани отстрани, също са сред водещите модели. Вертикалната линия удължава визуално фигурата. А за вечери край морето, край басейна или за плажно парти се предлагат монокини с камъни, кристали или друг изискан декор.

Внимание привличат и целите бански тип Майо. С пришити  или окачващи се презрамки, с кръгли, квадратни или триъгълни деколтета, те са лаконични, непровокативни, предназначени за дамите, ценящи елегантността и удобството си.

За статията:

Заглавие:

Елегантни и стилни – банските за лято 2020

Описание:

Оригиналните и елегантни предложения от новите модни колекции ще задоволят всякакви изисквания и претенции.

Автор:

Петър Щъркелов

Издател:

RozovaDolina.Net

Лого: