Павлин Чипев забива Елеонора / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

8
Добави коментар
irraa
irraa

Комарджията Павлин Чипев явно започва да хлътва по велинградската красавица Елеонора. Етрополецът дори не намира за нужно да си прави труда да прикрива симпатиите си към нея.  Потребителите във форума на Big Brother Family коментират, че може би много скоро той достойно ще заеме  мястото на досегашното й кученце Давид.

Въпреки че съпругата на Павлин – Сашка, му вдигна няколко скандала затова, че предпочита компанията на Елеонора пред нейната, той продължава да следва 19-годишната брюнетка навсякъде. Двамата отидоха да пият кафе заедно в ресторанта, където се отдадоха на разговора за любовта.

Скоро обаче бяха прекъснати от погребалния агент Веселин Кузмов. Павлин не се подразни от присъствието му и дори реши да го попита дали с Елеонора си отиват като двойка. „С Елито така като ни гледаш, отиваме ли си двамата, като сме едни такива ситнички и  кльощавички? Много й приличам, нали?“, засмя се етрополецът и нежно отметна косата на мадамата о лицето й.

„Мисля, че с Веско си отивам повече“, отби със смях опита му за свалка Елеонора. След това тримата започнаха да спорят за това дали белегът на лявата ръка на девойката прилича на разкривено сърце, или на буквата „В“.