Австралиец се ожени за кучето си

19
Добави коментар
trancer4o
trancer4o

Категория: По света и у нас

Австралиец шокира всичките си приятели, след като сключи брак с домашния си любимец, когото има вече пет години – златен лабрадор, носещ името Хъни.

20-годишният Джоузеф Гайзо заяви, че брачната церемония е била извършена от негов приятел в Тувумба, щата Куинсленд. На нея са присъствали семейството и приятелите на младоженеца.

„Това бе един добър повод да събера приятелите си заедно“, заяви щастливият Гайзо. „Беше наистина забавно. Всички бяхме облечени в костюми“, допълни той.

Младият мъж, който бил на ергенско парти в къщата на свой приятел преди събитието, заяви, че обича кучето си, но любовта им е само платоническа.

„Няма нищо сексуално в нашите отношения“, допълни той, като заяви, че се надява никой да не е останал обиден от необичайната му и щура идея. „Нещата наистина трябва да бъдат приети от забавната им страна“, сподели още младият мъж. 

Това обаче не е първият случай, в който човек минава под венчило с кучето си.

През юли миналата година ганайка реши да се врече във вярност на 18-годишният си четириног приятел, защото в него намерила качествата, които имал покойният й баща.

Преди брачната церемония свещеникът предупредил зяпачите да не й се надсмиват, а да се „радват за нея сякаш най-накрая е открила щастието“.

На въпрос как смята да отгледа деца със съпруга си, жената, която се казва Емили Мабоу заявила, че ще си осиновят.

През 2003 г. пък 9-годишно индийско момиче се омъжи за улично куче. На церемония, почетена от повече от 100 гости, за да развали проклятие, тегнещо над нея. 

„Един от зъбите на Карнамони Ханса е пораснал неправилно, което се смятало за знак за направена магия“, обясняваха тогава местните медии.