Легло на втория етаж – интериор на малка спалня

3
Добави коментар
Aquamedia
Aquamedia

В малката спалня, в която трябва да има място и за гардероб, и за бюро, и за мека мебел, най-добре е да качите леглото на втория етаж.

Ето как с помощта на мебели по индивидуален проект може да се изпълни тази идея.

Когато стане дума за легло на втория етаж, често това се асоциира с обзавеждане за детска стая. Вариантът обаче е напълно приложим и за спалнята на тийнеджърите, особено, ако тя е с достатъчно висок таван.

Метална стълба с парапети в минималистичен стил ще въздействат в полза на простора в помещението, а умело подбраните декоративни елементи в горната част ще я приобщят към целия интериор.

Пълноценността на леглото, качено на втория етаж, изключително зависи от неговата достъпност. Един от вариантите за достъп е метална стълба, която може да се придвижва по рамката на леглото.

Ако стаята е съвсем малка и тясна, леглото може да се укрепи по дължината и ширината на стените.

Специалистите от българското студио GTC design ще Ви помогнат да адаптирате към вашия интериор тази и други подобни идеи. Ние изработваме мебели изцяло по индивидуален проект, съобразен с размерите и особеностите на пространството, предлагаме идеи за интериор, развиваме концепции, изготвяме професионални проекти и 3D визуализации. Нашите мебели се изработват от качествени материали и обков, които гарантират дългия живот и удобството на ползване на мебелите. За връзка с консултантите на GTC design кликнете ТУК.

Снимки: remodelista.com