Фитнес и Здраве: Изгори мазнините -запази мускулната маса

45
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Няколко често срещани проблема в период на изчистване на мазнините са:

загуба на тонус 
липса на издържливост
мускулна слабост-нямате сила
губите мускулна маса вместо мазнини

  Наред с основните принципи ,които трябва да спазвате по-време на диета-увеличаване приема на протеини(ХРАНИ БОГАТИ НА ПРОТЕИНИ ),хранене на три часа,подходящи тренировки и т.н. ето и няколко продукта ,които ще запазят мускулната маса по време на диета.

Ще ви предложим няколко продукта ,които е добре да включите в периода на изчистване на мазнини:

Калциев пируват /Calcium Pyruvate-Пируватът значително повишава издръжливостта, което е от особена полза особенно в период на изчистване на мазнините Пируватът действа чрез увеличаване количеството на АТФ (аденозин-трифосфата) в митохондриите и потиска синтезата на мазнини.Пируватът помага на фитнес маниаците да стопят тлъстините, без да губят от тонуса , енергията и мускулната маса .

Inosine /Инозин/-Inosine е силен производител на Аденозин Три-Фосфат, който е основния източник на енергия в тялото. С производството на АТФ, Inosine влияе пряко върху повишаването на мускулната издръжливост и увеличава работоспособността на мускулите. Освен това, Inosine има и силно влияние върху обработката и доставянето на кислород до мускулните клетки. 

Форсколин-Форсколинът задейства химични процеси в тялото, който спомагат за изгарянето на енергия и мастни клетки в организма.Засилва дейността на щитовидната жлеза, което от своя страна засилва метаболизма и забързва процеса на изгарянето на мазнините.Доказано увеличава съотношението между чистата телесна маса и натрупаните мазнини, така губите килограми и възвръщате здравословния баланс на вашето тяло

Kre-Alkalyn EFX-кре-алкалина е форма на креатина,която определено ще ви помогне в този момент.Ще ви даде нужната сила и издържливост за тренировките ,без да подпухвате и задържате вода ,както при монохидрата.

Стимулатори на тестостерона-по време на диета ,калориите са ограничени и организма е стресиран .Липсата на опит и прекомерното желание да постигнете желаната форма ви карат да правите грешки ,които често водят до ниско ниво на тестостерон.Нужни са ви естесвени Стимулатори на тестостерона, които по естествен начин карат организма да произвежда по-голямо количество тестостерон.Повишаването на тестостерона в този момент ще помогне да задържите мускулната маса и изгорите мазнините по-лесно.Изберете един от раздела препоръчани   ➡