SEO оптимизация

1
379
Добави коментар
mobidiks13
mobidiks13

Какво е SEO оптимизацията? Как се прави? Каква е цената? Вашият сайт има ли нужда от SEO?

Какво е SEO оптимизация ?

Оптимизацията за търсещи машини (Google, Bing, Yahoo и други) осигурява по-добро класиране на даден сайт в резултатите на търсачките по определени ключови думи или фрази.

Това се прави с цел увеличаване видимостта на сайта Ви в дадена ниша и привличане на посетители, които се интересуват от Вашите продукти или услуги. Така със сигурност ще увеличите продажбите и приходите си.

Струва си да отбележим, че SEO оптимизацията е дългосрочно по-ефективна и изгодна спрямо платената реклама в резултатите от търсене (Google Adwords). Ние от Page Rules предлагаме комбиниран подход, гарантиращ максимални резултати под формата на продажби и сключени сделки.

Предимства на SEO оптимизацията

Несъмнено оптимизацията за търсещи машини има много предимства, като тук ще бъдат отбелязани само малка част от тях:

По-добро класиране– голяма част от потребителите кликат на първите пет резултата показани от търсачките. Благодарение на оптимизацията, сайтът Ви ще заема едно от тях. Тя не е насочена единствено към класирането в търсачките– добре направената оптимизация ще повиши потребителското изживяване и функционалността на сайта. Повишаване на доверието– потребителите вярват, че първите резултати, класирали се след търсенето, са най-надеждни. Отлично функциониращ сайт– SEO оптимизацията е важна за цялостната работа на сайта. Крачка пред конкуренцията- благодарение на оптимизацията можете да бъдете конкурентоспособни. Част е от изграждането на фирмена идентичност и налагане на бранда Ви онлайн. Увеличава и offline покупките– значителна част от покупките направени във физическото местоположение на бизнеса, всъщност са били подтикнати от предварително направено проучване в Интернет.

Оптимизацията за търсещи машини е подходяща за всякакъв вид бизнес. В днешния конкурентен пазар, SEO-то се превръща в задължителна част от ефективната маркетингова стратегия. Благодарение на него ще се класирате по-добре и ще имате възможност да отговорите на нуждите на потребителите от услуга или продукт.

Какво включва услугата ни:

Съвети за прилагането на стратегията и помощ за определяне на целите на клиента.Професионален SEO анализ.Създаване на индивидуална SEO стратегия, изградена по спецификите на самия бизнес.Анализ на конкуренцията.Пълен технически анализ.Откриване на подходящи ключови думи.Избиране на подходящ софтуер за извършване на оптимизацията.Off-page оптимизация.On-page оптимизация.Link building.Създаване на качествено съдържание (Content marketing).Анализ на резултатите.Ежемесечен доклад за работата по оптимизацията.

Цена на услугата

Цената за SEO услугите се формира строго индивидуално – според състоянието на сайта, конкуренцията в нишата, нужните допълнителни услуги, като писане на съдържание, публикуване по медии, пренаписване на код по сайта и други допълнителни разходи. Ние работим с бюджет, който е съгласуван с клиента. Свържете се с нас, за да проучим сайта Ви и да изпратим индивидуална оферта.

Защо да изберете нас ?

Работата ни е насочена към увеличаване на видимостта на сайта в резултатите от търсенето. Стремим се да осигурим висококачествен и таргетиран трафик към Вашия уеб сайт, за да повишите печалбите си. Ето какво можем да кажем за нас и нашата работа:

Над 8 години опит в сферата на SEO оптимизацията и дигиталния маркетинг.Десетки успешни кампании.Двойно увеличение на посещенията от Google.Възвръщаемост на инвестициите.

Избирайки нас, Вие избирате сигурен партньор, на когото можете да доверите не само оптимизацията на сайта си, но и изграждането на цялостна маркетингова стратегия. Това, което гарантираме е утвърждаване на онлайн присъствието на Вашия бизнес и увеличаване на клиентската база. С нас ще постигнете повече!

Не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация, за да обсъдим как ще Ви бъдем най-полезни.