Seo Оптимизация

1
187
Добави коментар
userado1
userado1

Seo Оптимизация на уеб сайт

Предлагам изработка на уеб сайт и Seo Оптимизация на достъпни цени. В услугата е включена цялостна изработка на уеб сайт с WordPress. Позиционирайте вашия бизнес в интернет! Ако още не сте направили уеб сайт показващ вашата дейност в интернет то вече е време за това. Точно днес е времето да започнете вашето онлайн приключение! Казвам приключение, защото създаването и класирането на уеб сайт в търсачките е доста дълъг път, включващ постоянно анализиране и следене на уеб сайта от създаването му. Създаването на уеб сайта е само основата, която всяка фирма трябва да направи. След това е нужна поддръжка и оптимизация на всяка една страница.
Изграждането на една мрежа от качествени статии достигащи до хиляди посетители свързана в интернет под формата на линкове. Ако вече имате сайт или онлайн магазин и просто искате да бъде оптимизиран може също да се обърнете към нас.

Важни правила при Seo Оптимизация на сайт

При процеса наречен “Seo Оптимизация” се изисква опит натрупан през годините чрез тестване, четене и всекидневно следене на класацията на един уеб сайт в търсачките. Ако нямате подобен опит и сте решили сами да оптимизирате сайта си, то може да объркате нещо. На пръв поглед изглежда лесно, но за да има резултат и сайта ви да се класира на желаната позиция след няколко години се изисква поддръжка от опитен Seo специалист. Ако пък притежавате онлайн магазин и решите да правите сами seo оптимизация тогава може да объркате доста неща. За да разберете как оптимизирате трябва да минат месеци за да бъде показан резултата. При неправилна оптимизация няма да има резултат и ще трябва да промените стратегията и доста неща в сайта ви и да започнете от начало. Така процеса може да отнеме години докато стигнете до точния начин на оптимизация. Поради тази причина се доверете на специалист в сферата. В интернет има много информация свързана с оптимизация на сайт, но повечето вече сигурно е остаряла и не се знае дали ще върши работа. Ако четете за Seo Оптимизация от различни източници може дори да се объркате и да не знаете как точно да подредите структурата на сайта ви. По този начин може да направите грешно доста неща и да няма ефект дори след месеци.

Тук ще ви представя важни стъпки от процеса seo оптимизация на сайт:

Правилна структура на сайта: избор на правилните ключови думи по темата.  
Анализиране на месечни търсения и следване на целта на сайта. 

On-page оптимизация включваща добавяне на качествено съдържание през определен период от време. Съдържание което е съобразено с предварително подбраните ключови думи. Като минимална дължина на статията е от триста думи.

Да обърнем внимание върху скоростта на сайта. Скоростта е важна част от оптимизация на сайт в днешно време и ако сайта ви е бърз ще получи по-добро класиране.

Важно е правилно синхронизиране и изпълнение на всички изброени елементи до момента без да се пропуска нито една точка от изброените до сега. 

Линк билдинг 

Избор на сайтове в които да се позиционира линк към вашия сайт. 
Внимание! Тази стъпка е много важна, но в същото време опасна. Ако нямате опит в създаването на линкове се обърнете към специалист. Ако сайта ви получи линк от неподходящ сайт то може да бъде наказан от търсачките и всичко вложено до момента в сайта да бъде изгубено като сайта ви може да бъде позициониран от първа страница до десета или изобщо да изчезне от класирането в гугъл. Линковете трябва да се добавят постепенно и бавно. Всеки сайт линкващ към вашия трябва да бъде проверен от специално създадени за това онлайн инструменти. Качеството на линкове е по-важно от количеството и е важно за seo оптимизация на сайт! Добавянето на 5-6 линка наведнъж също може да бъде засечено от ботовете на гугъл и веднага сайта ви да бъде наказан. В момента чрез новите ъпдейти се следи в реално време за злоупотребата с линкове. Всичко трябва да изглежда натурално. Бавното и постепенно събиране на линкове може да е единствения вариант за позиционирането на сайта ви на видно място по желаната ключова дума. Хубаво е да знаете, че в почти всяка сфера вече има предварително позициониран сайт на конкурентна фирма. Това прави нещата по-трудни. Веднага идва въпроса с какво нашия сайт ще е по-добър от другите. 

Както прочетохте до тук самата оптимизация изисква много работа. Оставете работата на нас докато вие се занимавате с важни неща около бизнеса си!

Изберете Seo специалист и се доверете на опита му. Хората, които се занимават със Seo оптимизация на сайт са постоянно онлайн, следят търсещите машини и гледат как се класират оптимизираните от тях сайтове. За мен е удоволствие да гледам как мой сайт се класира добре в търсачките по избраните от мен ключови думи. Ако искате да се заема с seo оптимизацията на вашия сайт се обадете и нека започнем заедно да се издигаме в онлайн пространството.
Класирането на даден сайт в гугъл е доста динамично и постоянно има нови неща. За всеки отделен сайт трябва да се приложи различна стратегия според нишата в която е сайта.

Какво предлагам – Seo оптимизация?

Seo оптимизация на сайт
Изработка на сайтове.
Месечна поддръжка на сайт.
Годишна поддръжка на сайт.
Обновяване на стар сайт.
Развитие на стар сайт, оставен на автопилот.
Добавяне на мобилна версия на сайт (responsive)

Seo Оптимизация на сайт цени

Пакет Корпоративен-Мини за малки корпоративни сайтове месечната цена за seo оптимизация на сайт:

Свържи се с нас за цена.

Нормален пакет за средно големи сайтове месечната цена за seo оптимизация на сайт:

Изпрати запитване днес.

Неограничен Пакет за всякакъв вид сайтове месечната цена за seo оптимизация на сайт: 

Обади ни се.

Как формирам Seo Оптимизация Цените?

Лимита ми месечно за оптимизация на сайтове от тип “Неограничен Пакет” e максимално четири сайта, защото за да бъде качествено оптимизиран даден сайт трябва да му бъде отделено колкото може повече време за анализ и правилна структура. Поради тази причина си слагам лимит на приети поръчки, за да може да се гарантира качеството на услугата. При оптимизацията на дневно четири сайта и отделянето на няколко часа специално на вашия сайт всеки ден може да бъде гарантирано. Ако не съм се занимавал с дадена ниша и ако вашия сайт е в специална сфера, то с времето ще я разуча и ще се започне правилна оптимизация за сайта ви. За корпоративен-мини пакета се отделя по-малко време за този вид фирмени сайтове за това може да приема до 6 сайта от този тип за месец. За нормалния пакет сайтове лимита също е 4 за месец и не приемам повече поръчки след като се запълнят местата от 4/4 сайтове от този пакет. Това са цени формирани от мен и от време на време може да проверявате за отстъпки. Ще има отстъпки през определен период от време и ако ни препоръчате на други фирми ще получите големи отстъпки за оптимизацията на вашия сайт. Поради това може да се свържете с мен за да разберете в момента дали съм свободен за нови поръчки. Ако има предплатени сайтове и приета поръчка на четири сайта за една година може да бъда зает в следващите месеци или в следващата година.

Какво включва всеки един пакет?

При поръчка на Неограничен пакет получавате цялостна оптимизация на сайта и всекидневно анализиране и поддържане на вашия сайт. Ще бъде добавяно често подходящо съдържание и ще може да отделите време на вашия бизнес, а не да се занимавате със сайта ви и да губите ценно време. Всичко зависи от нишата в която е сайта ви и в това колко често трябва да се обновява с подходящо съдържание. Като за начало ще е важно за мен да обхвана главните ключови думи, които са често търсени в търсачките и пряко свързани с бизнеса ви. Разполагам с абонаменти за най-известните инструменти за маркетинг и анализ на ключови думи за това ще се погрижа да избера точно тези ключови думи, които ще изкачат вашия бизнес и ще продължите да се развивате.

Защо е важно за мен да оптимизирам качествено?

Ако вие сте доволни от развитието на вашия сайт и бизнеса ви се развива благодарение на оптимизацията извършена от мен. То аз ще получа препоръка от вас и защо не, да работим и занапред. Така вие ще се развивате във вашата сфера и ще разширявате бизнеса си, а аз ще се развивам в сферата на seo оптимизацията, защото ще имам средства и време да съм постоянно информиран за новите обновления и алгоритми на търсачките и ще работя това, което ми харесва. Seo Оптимизацията за мен е хоби. Всяка сутрин като стана разглеждам до къде са стигнали сайтовете ми и това за мен не е работа, това е удоволствие.

За вас е важно е да знаете, че като стане въпрос за seo оптимизация цени трябва да бъде ясно, че не може да се гарантира 100% успеваемост при класирането на даден сайт. Една техника прилагана на един сайт може да не работи при друг. Не се гарантира на сто процента изкарването на сайта ви на първа страница в търсачката. Доста фактори влияят за класирането на един сайт. Има ниши в които е много трудно класирането на сайт, защото там има класирани стари сайтове с авторитет и оптимизирани с години. Бавното класиране на сайта ви гарантира качествена разработка и трайно оставане на челни позиции в гугъл. Ако сайта ви бъде класиран бързо на първа страница (за период от 4-5 месеца и вече да сте на първа страница) в търсачката то със сигурност няма да остане дълго там. Това ще е временно и ще трае от няколко дни до няколко седмици.

Въпреки, че не може да се гарантира сто процентово класиране на първа страница, то може да гарантирам за вашия сайт, че ще бъде подобрен и по-добре класиран по ключовите думи за които искате да бъдете позиционирани в гугъл с времето. Процеса е бавен изискващ време за правилното индексиране на новите страници и може да отнеме от дни до седмици за индексирането на една нова страница или публикация, която е създадена за вашия сайт.
За създаването на сайтове работя с WordPress. За мен wordpress от години е най-добрата платформа за създаване на сайтове. Разполагаща с платени и безплатни разширения, които могат да бъдат полезни на всеки и да създадат всичко необходимо за един сайт.

Малко информация за мен:

От 2011 година се занимавам с seo оптимизация на сайтове. В този сайт може да видите доста от уменията ми приложени върху сайта. Оптимизирах го за скорост на сайта и взех около 91/100 точки при тест за настолни и 88/100 при тест за мобилни устройства. За 4-5 години има доста промяна при алгоритъма на търсене на google за това трябваше да променям много неща из сайтовете всяка година. Да се класира един сайт в търсещите машини е доста трудна работа, която отнема време и се изисква постоянно следене на обновленията на гугъл. Почти всекидневно трябва да се чете из интернет и да се обновява и добавя нова информация към знанията на един seo оптимизатор. Изисква се време и търпение за постигане на резлултати. 

Тук в България има доста известни имена на Seo оптимизатори извършващи месечна поддръжка и правилна seo оптимизация на сайтове, които са специалисти в сферата и могат да ви помогнат с развитието на вашия бизнес. Изграждането на съдържание пък се извършва от така наречените копирайтъри. За търсачките и по-специално за google се изисква уникално съдържание, което да бъде написано специално за сайта. Като се замисля писането на толкова съдържание за тази статия няма да бъде много ефективно, защото по ключова дума seo оптимизация и seo оптимизация на сайтове са класирани едни от най-добрите seo оптимизатори и да се измести техния сайт от първа страница ще е доста трудна задача. Те разполагат с авторитетни и стари домейни и са събрали качествени линкове изградени с години. Но пък от друга страна ще бъде добре да напиша и аз подобна статия и да предложа мойте знания онлайн пред голямата интернет аудитория. Класирането на тази статия добре в търсачките ще е доста трудна задача, но нали трябва да бъдем оптимисти.

Алтернативно решение на Seo оптимизацията

Както в живота така и тук в интернет има алтернативен начин само за няколко дена да сте на първа страница. Бързия начин за излизане на сайта ви при търсене на първо място е използването на платена реклама в Google Adwords и избирането на правилните ключови думи за максимална ефективност за вашия бизнес. Това се нарича PPC (Pay Per Click). И всеки един клик върху вашия сайт ще бъде таксуван от google по предварително ясни цени на клик. Ако например цената на ключовата дума е $0.20 то лесно може да сметнем, че 200 получени потребителя от този вид таргетирана реклама е на цена от $40. Друга алтернатива е реклама в социалните мрежи като Facebook. Това също е ефективен начин за реклама, но трябва да приготвите бюджет и внимателно да се избере правилната аудитория подходяща за вашия сайт. Ако искате веднага да сте на първо място и да започнат да идват посетители на вашия сайт може да използвате един от тези методи.

Повече за този сайт

Това е един мой проект създаден с цел да се упражнявам и да тествам сео техники през годините. Сайта е създаден в процес на няколко години като от начало започнах сайта на тази тема, защото бях фен на играта и реших да създам един сайт, които да е полезен и интересен за всички фенове на играта. Често обновявах сайта и публикувах по нещо в фейсбук и гугъл плюс. Също така споделях и в туитър за така наречените социални сигнали през 2017. От тогава през годините пробвах доста неща като търсенето на известни сайтове за seo оптимизация и мина доста време прекарани в четене из големите и известни мрежи предлагащи платени инструменти за сео, които се използват в световните маркетинг агенции. Може да видите този сайт колко промени е претърпял от към on-page оптимизация чрез сайта за връщане на сайтове през годините. За сега не разчитам на дизайн, а на качествено съдържание при изграждане на сайта и правилна структура на ключови думи.

За да се научат техниките за правилна seo оптимизация цени на сайт се изисква години търсене, разглеждане и следене на търсачките. Трябва на първо място да се разгледа алгоритъма на гугъл и как работи той. След това трябва сео оптимизатора да има знания свързани с Html5 & CSS за съставяне на тагове, структуриране и редактиране на дизайна на сайта. Трябва всичко да е правилно направено за да може като започне работа по оптимизацията на сайта да няма проблеми с забавяне на зареждането на сайта и след тест с инструмента на google за тестване на скоростта на сайта да има само грешки и проблеми. Всичко трябва да работи и вашия сайт трябва да зарежда за секунди при влизане на потребител и търсене на нужната информация за него. При бавно зареждане на сайта може посетителя на сайта да се откаже от разглеждане на съдържанието и да загубите потенциални клиенти. Също важна част от цялата seo оптимизация е вашия сайт да бъде винаги онлайн. Това е лесната част, защото при правилен избор на хостинг няма да имате проблем с ъптайм на сайта.