SEO оптимизация

40
Добави коментар
ventsi84
ventsi84

Какво е SEO?

SEO е Search Engine Optimization, което в буквален превод означава оптимизация за търсещи машини. Целта на една оптимизация на сайт е класирането му на предни позиции при търсене от потребителите на думи и изрази свързани пряко с Вашия уеб сайт и дейността на вашата фирма. Използват се определени похвати, които да позиционират вашия уеб сайт възможно най-добре онлайн и да привлекат вниманието на правилната аудитория към вашата дейност. Освен до по-добро позициониране в търсачките, самата оптимизация води и много нови потенциални клиенти. Повече за оптимизацията на един уеб сайт прочетете тук.

Каква е цената за оптимизацията на един уеб сайт?

Цената зависи най-вече от обема на конкуренцията във вашата ниша и броя ключови думи и изрази, за които искате да се класирате добре. Предвид сериозните промени, които Google направи, начинът на оптимизация се промени коренно. Всъщност това, което се случи е, че Google сложи точна граница между позволените похвати и тези, които водят до наказания. В резултат на това, сивата линия между двете сериозно изтъня и вече е изключително по-трудно да се постигнат резултати с ограничен бюджет. Постигането на дроби резултати и позиционирането на даден бизнес в топ резултатите на търсачките изисква многократно повече усилия от преди, което и увеличава цената. Затова ние имаме специален подход на ценообразуване, който сме сигурни, че ще Ви заинтригува. Направете запитване и ние ще Ви дадем конкретна оферта. 

Как работим ние?

След като уточним всичко и подпишем договор, ние изготвяме цялостна стратегия за периода на договора, в която ключов момент са периодичните отчети за постигнатите до момента резултати. Като цяло стратегията е обвързана с „правилното“ запознаване на Интернет аудиторията с Вас и вашата аудитория. Използват се определени похвати, които ще осигурят видимост на вашия уеб сайт и ще привлекат аудиторията (вашите потенциални клиенти) към вашия уеб сайт. 

Как става заплащането за услугата?

Предлагаме два начина на заплащане както следва:

Фиксирана месечна такса без обвързване с постигането на конкретни резултати. Схема на заплащане – 30/70. Заплащате 30% от цялостната сума по проекта, а останалите 70%, когато постигнем резултатите. Вижте „Гаранция за удовлетвореност“ малко по-надолу. Кога започват да бъдат видими резултатите от SEO?

Постигнатият резултат винаги зависи от това, колко конкурентна е ключовата дума, за която се прави SEO оптимизация. Обикновено първите забележителни резултати се виждат след първите два месеца, но не рядко ни се е случвало това да стане още първите 2-3 седмици. Това силно зависи от възрастта е един сайт. Нов уеб сайт, току-що пуснат онлайн е малко вероятно да има резултати в първите два месеца. Същевременно един от клиентите ни, който изобщо не се позиционираше в първите 10 страници на Google, се появи на 3-та страница след няма и 10 дни работа.

Гаранция за удовлетвореност

Ако не постигнем обещаната първа страница на Google в рамките на 6 месеца от стартирането на SEO кампанията, тогава Вие не сте задължени да ни заплащате вторите 70% от сумата. Обещаните резултати се считат за достигнати, ако сайта достигне описаните в договора позиции, по което и да било време в рамките на тези 6 месеца.

След като бъде установена истинността на достигнатите позиции се подписва приемно-предавателен протокол за целия проект и се заплащат останалите 70% по договор.

Защо ние сме правилния избор

Нашите предимства, качества, причини да ни се доверите.

предимства

Клиентите за нас

Какво казват клиентите ни за нас, нашата работа и резултатите от нея?

прочетете мнения

Полезни статии

Публикации, които ще Ви помогнат да се ориентирате в SEO оптимизацията.

прочетете

Фирмена презентация

Разгледайте нашата фирмена презентация и се запознайте с нас и нашата дейност.

Виж презентацията