Конкурси всякакви

2
Добави коментар

Tомбола за голямата награда „Музикална система избрана от победителя на стойност до 1000 лв“ се тегли в присъствието на нотариус на 20.06.2012г. измежду всички участници, които са качили снимки на своите автомобили за тунинговане. На 20.06.2012г. пред нотариус се тегли и победителят на втората по големина награда измежду всички фенове на страницата на 24ins.bg, които са отворили парче от пъзела натискайки бутона „Харесвам“. Всички 5 снимки-пъзели на тунингованите автомобили мож да продължи да се отворят и след тегленето на наградите в играта.

Право на участие –за да могат да участват в играта, участниците трябва да са харесали страницата на 24ins.bg във Фейсбук, трябва да са попълнили коректни данни за име, фамилия, e-mail адрес и телефон и минимум 1 снимка на автомобила, с който участват. Всеки участник може да участва най много с 1 автомобил. Снимката трябва да е на реално сниман автомобил. За участие в томболата за награда „Безплатно автокаско“ участниците трябва да са отворили парче от виртуалния пъзел.

Награди в играта:

* Музикална система на стойност до 1000 лв по избор от сайта aval-bg.com
За да се участва в томболата за първа награда, участникът трябва да е:
o „Харесал“ страницата на 24ins.bg във Фейсбук;
o да е регистриран за участие в играта чрез формата за регистрация: коректно попълнени име и фамилия, е-мейл адрес, телефон за контакт и прикачване на до две снимки на един автомобил.

* Застраховка Автокаско на стойност до 500 лв., със застрахователна премия по нея платена за целия срок на действие на застраховката, избрана от спечелилия участник от застраховките Автокаско, предлагани чрез нашия сайт 24ins.bg.
За да се участва в томболата за награда Застраховка Автокаско на стойност до 500 лв, участника трябва да е:
o „Харесал“ страницата на 24ins.bg във Фейсбук;
o Отворил едно парче от текущя пъзел чрез бутон „Харесвам“ , което ще ви даде право на участие в томболата и за втората награда.

* Всички регистрирали се участници за голямата (първа) награда и участниците в томболата за втора награда, получават: Отстъпка от 15% при поръчка на застраховка автокаско онлайн от сайта 24ins.bg Персонална оферта за Автокаско;
o Безплатна консултация за условията по Автокаско.